
Baking Skills
Online Canada
KHOẢNG THỜI GIAN
1 Years
NGÔN NGỮ
Tiếng Anh
NHỊP ĐỘ
Toàn thời gian
THỜI HẠN NỘP ĐƠN
Yêu cầu thời hạn nộp đơn
NGÀY BẮT ĐẦU SỚM NHẤT
Yêu cầu ngày bắt đầu sớm nhất
HỌC PHÍ
Yêu cầu học phí
HÌNH THỨC HỌC TẬP
Học từ xa
Tuyển sinh
Học bổng và tài trợ
Several scholarship options are available. Please check the university website for more information.
Kết quả chương trình
Program Vocational Learning Outcomes
Program Vocational Learning Outcomes describe what graduates of the program have demonstrated they can do with the knowledge and skills they have achieved during their studies. The outcomes are closely tied to the needs of the workplace. Through assessment (e.g., assignments and tests), students verify their ability to reliably perform these outcomes before graduating.
- Xác định hoạt động và tác động của các thành phần với nhau và dự đoán sản phẩm cuối cùng sẽ bị ảnh hưởng như thế nào.
- Thực hiện các công thức giải quyết vấn đề và khắc phục sự cố.
- Thực hiện các kỹ thuật cơ bản liên quan đến sản xuất hàng ngày của một cửa hàng bánh mì và bánh ngọt.
- Nhận biết và sản xuất cả đồ nướng cổ điển và hiện đại.
- Áp dụng các nguyên tắc và thực hành an toàn thực phẩm do đơn vị y tế địa phương xác định.
- Áp dụng các nguyên tắc toán học cơ bản và chuyển đổi công thức, công thức làm bánh và tỷ lệ phần trăm.
- Practice skills used in the daily operation of a bakery, including cost controls, food cost, percentages, labour cost, and inventory controls.
After successfully completing this program, you may enter the third semester of the Baking and Pastry Arts Management diploma program.
Graduates from the Baking Skills program can transition directly into the second year of the Baking and Pastry Arts Management Program.